Ostry sos Pixi Peppers DIA DE LOS MUERTOS z Poblano i kaktusem, 200ml

Symbol : C-38

Sos Pixi Peppers Dia de Los Muertos od początku zniewala zapachem i aromatem – to wariacja na temat meksykańskiej salsy – z nietypowym twistem! O warstwę palenia dba czerwone, ostre Habanero, ale smakowo rozłożą Cię na łopatki klasyczne (ale jakże mało w Polsce znane!) meksykańskie chili: Poblano, Arbol i Guajillo. To właśnie dzięki nim sos Pixi Peppers Dia de Los Muertos ma tak niezwykły, niepowtarzalny smak i aromat. Petarda!

Dostupnost: Duża dostępność

Cena: 39.99

Věrnostní program je k dispozici pouze pro přihlášení zákazníci.
opak
Zamów do 11:30!

Dostępność i dostawa

Objednávka v rámci
a balíček pošleme dnes
Doprava v rámci: 24 hodin
Dodací cena:
Nedostatek

O tomto produktu

Ostrość:
3/10

Pixi Peppers to mała manufaktura ostrości, która zrodziła się z zamiłowania do ostrości.
Na początku, czyli w 2015 roku była to po prostu pasja, która koncentrowała się na uprawie ostrej papryki i nasionach.
Ale apetyt rośnie w miarę palenia – dziś uprawa wszelakich papryk chili zajmuje powierzchnię 2 420 m2 i znajduje się w 11 tunelach ogrodniczych!
Pixi Peppers jest obecnie cenionym na skalę krajową producentem papryki i rzadkich nasion (stworzył nawet własne odmiany!) – a od niedawna także ostrych sosów.Jego pasję do kapsaicyny możecie przetestować teraz na własnej skórze w Będzie Piekło!

Sos Pixi Peppers Dia de Los Muertos od początku zniewala zapachem i aromatem – to wariacja na temat meksykańskiej salsy – z nietypowym twistem! O warstwę palenia dba czerwone, ostreHabanero, ale smakowo rozłożą Cię na łopatki klasyczne (ale jakże mało w Polsce znane!) meksykańskie chili: Poblano, Arbol i Guajillo.
To właśnie dzięki nim sos Pixi Peppers Dia de Los Muertos ma tak niezwykły, niepowtarzalny smak i aromat. Petarda!
A żeby był to Meksyk pełną gębą – znajdziecie tutaj marynowanego kaktusa (nopal!), suszone pomidory (jeszcze więcej umami!), czosnek, soczystą, kwaskowatą limonkę i kolendrę.
To must have dla każdego fana sals, Meksyku i wyrazistych, ciekawych sosów! Palenie jest przyjemne i długotrwałe, jest to świetny sos codziennego użytku – sprawdzi się nie tylko we wszelakich daniach kuchni meksykańskiej, ale też jako kompan pieczonych ziemniaków, jajek, parówek, pieczonych mięs, dań z ryżem i pomidorami.

sos Pixi Peppers Dia De los Muertos

Skład: Habanero (30%)*, Poblano (15%)*, Marynowany Kaktus, Pomidory Suszone, Czosnek*, Sok z limonki, Papryka Guajillo Susz (3%), Papryka Chili de Arbol Susz (3%), Kolendra**, Sól, Przyprawy, Witamina C. 
Może Zawierać: Orzechy, Seler, Ziarna Zbóż, Gorczycy oraz Sezamu.
** alergeny

Produkty oznaczone * pochodzą z własnej uprawy.

Kraj pochodzenia: Polska
Pojemność: 200ml

Ostrość w skali Ostrożerców:

Parametry :
Ostrość:
3/10
V současné době není žádné komentáře nebo hodnocení tohoto produktu.
Položit otázku