-
Produkty
- Sosy według ostrości
- Sosy według papryki
- Sosy według smaku
- Ostre papryki
- Ostre, bo POLSKIE!
- Sosy z Hot Ones
- Sosy BBQ i do mięsa
- Smaki MEKSYKU
- Musztardy & Majonezy
- Ostre słodkości
- Piekielne Ekstrakty
- ZESTAWY PRODUKTÓW
- NA PREZENT
- Ostre przekąski
- Nasiona papryk
- Ketchupy, salsy, pasty
- Produkty BIO/Organic
- GASTRO/opakowania XXL
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
- Skala Ostrości
- FAQ
-
Ciekawostki o ostrości
- Blog OSTROŻERCY - przepisy i ciekawostki o ostrości
- Dlaczego mój sos nie piecze, czyli czy skala Scoville'a kłamie?
- Dlaczego tak pali, kiedy jem coś ostrego? Słowo o kapsaicynie
- O sosach z papryką i ekstraktem. Jak zmierzyć SHU?
- Dlaczego ostre jedzenie jest dla Ciebie dobre?
- Jak przechowywać ostre sosy?
- Mity o ostrym jedzieniu
- Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA PÓŁNOCNA I ŚRODKOWA
- Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA POŁUDNIOWA I EUROPA
- Blog Ostrożercy
Ostry sos Lubelskie Słoiki Czoch'n'Kill 110ml
Czoch'n'Kill to czosnkowa, fermentowana "Sriracha" na sterydach, o ostrości, która zapiera dech w piersiach!
- Odbiór osobisty 0
- Pocztex PUNKT lub AUTOMAT 14.59
- InPost Paczkomaty 24/7 14.89
- Pocztex KURIER 14.99
- Pocztex PUNKT lub AUTOMAT (Pobranie) 15.99
- InPost KURIER 15.99
- Pocztex KURIER (Pobranie) 16.99
- InPost KURIER (Pobranie) 17.99
- InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 18.49
- Inpost Paczkomaty PACZKA W WEEKEND 20.99
Lubelskie Słoiki to plantacja chili i przetwórnia zrodzona z miłości do ostrości.
Produkują kraftowe ostre sosy z papryk, które sami uprawiają - a uwierzcie, jest tego trochę!
(byliśmy, widzieliśmy na własne oczy!).
Lubelskie Słoiki stawiają na ogromną różnorodność odmian, a swoje produkty kierują w szczególności do miłośników ostrej kuchni. Ich przewagą są bardzo złożone, niezwykle wręcz dopracowane kompozycje, o jakich wcześniej Wam się nie śniło!
Ich sosy mają bardzo limitowany nakład i zmieniają się co roku!
Czoch'n'Kill to czosnkowa, fermentowana "Sriracha" na sterydach, o ostrości, która zapiera dech w piersiach!
Słowo od twórców, bo to oni najlepiej są w stanie oddać ducha tego sosu:
Śmiemy twierdzić, że „Czoch N Kill” to najostrzejsza „Sriracha” jaką próbowaliście!
W kuchni chilihead-a nasz słodko-ostry sos znajdzie zastosowanie nie tylko jako niezbędny dodatek do wszelkich krótko-smażonych dań kuchni wschodnioazjatyckiej, ale również do wszelkiego rodzaju dań pieczonych, smażonych grzybów, ramenów, zup - kremów!"
Skład: ostre papryki chili (Bahamian Goat Pepper, Bahamian Beast, Peach Reaper), cukier trzcinowy, czosnek, ocet jabłkowy BIO, Ocet z Mirabelek BIO, sól kamienna z Kłodawy
Kraj pochodzenia: Polska!
Pojemność netto: 110ml
-
Polecamy
-
Produkty podobne