Ostre puree z papryki Aji Amarillo 100ml

Symbol : E-42

Dostupnost: Mało

Cena : 20.90

Nejnižší cena za posledních 30 dní:
18.18
19.86 Cena s kódem: HOT_XMAS
Věrnostní program je k dispozici pouze pro přihlášení zákazníci.
opak
Zamów do 11:30!

Dostupnost a dodání

Objednávka v rámci
a balíček pošleme dnes
Doprava v rámci: 24 hodin
Dodací cena:
10.99
  • Orlen Paczka 10.99

O tomto produktu

Ostrość:
4/10

sklep logo Będzie Piekło

Aji Amarillo to nietypowa, rzadko spotykana ostra papryczka rodem z Peru.
To puree to nic innego, jak przecier z tej wyjątkowej odmiany, którym możecie się rozkoszować o każdej porze roku! 

Złocista, słodkawa, lekko pikantna – o pięknym, przypominającym świeżo zerwane pomidory zapachu. Chili Aji Amarillo w smaku jest niezwykle zbalansowana, bardzo owocowa, przypominająca nutami mango – nie można jej porównać do żadnej innej znanej nam ostrej papryki. Uwielbiamy ją!
Prawdziwy rarytas - to jedna z najstarszych odmian chili, używana od tysięcy lat w peruwiańskich Andach.
Jeśli chodzi o poziom palenia, Aji Amarillo polecamy początkującym i średniozaawansowanym miłośnikom chili - średnia moc tej papryczki to około 15 000 SHU.
puree z ostrej papryki chili Aji Amarillo

To puree ma prosty skład i jest idealne do marynat, grillowanego mięsa, ryb, zup, curry, sosów na bazie pomidorów, sals i past.
Powstało z połączenia ostrej papryki macerowanej w soli przynajmniej przez 6 miesięcy i odrobiny kwasu octowego (żeby powstrzymać fermentację)
Uszczęśliwi tych, którzy kochają kuchenne eksperymenty, nada się do dań kuchni meksykańskiej i innych dań rodem z Ameryki Łacińskiej.
Puree Aji Amarillo to egzotyka w twojej kuchni!

Skład: papryka Aji Amarillo (82%), sól, kwas octowy.
Pojemność: 100ml
Pochodzenie: Peru

Poziom ostrości w skali Ostrożerców:
skala ostrości sklep Będzie Piekło

Parametry :
Ostrość:
4/10
V současné době není žádné komentáře nebo hodnocení tohoto produktu.
Položit otázku