-
Produkty
- Sosy według ostrości
- Sosy według papryki
- Sosy według smaku
- Ostre papryki
- Ostre, bo POLSKIE!
- Sosy z Hot Ones
- Sosy BBQ i do mięsa
- Smaki MEKSYKU
- Musztardy & Majonezy
- Ostre słodkości
- Piekielne Ekstrakty
- ZESTAWY PRODUKTÓW
- NA PREZENT
- Ostre przekąski
- Nasiona papryk
- Ketchupy, salsy, pasty
- Produkty BIO/Organic
- GASTRO/opakowania XXL
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
- Skala Ostrości
- FAQ
-
Ciekawostki o ostrości
- Blog OSTROŻERCY - przepisy i ciekawostki o ostrości
- Dlaczego mój sos nie piecze, czyli czy skala Scoville'a kłamie?
- Dlaczego tak pali, kiedy jem coś ostrego? Słowo o kapsaicynie
- O sosach z papryką i ekstraktem. Jak zmierzyć SHU?
- Dlaczego ostre jedzenie jest dla Ciebie dobre?
- Jak przechowywać ostre sosy?
- Mity o ostrym jedzieniu
- Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA PÓŁNOCNA I ŚRODKOWA
- Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA POŁUDNIOWA I EUROPA
- Blog Ostrożercy
Ostry sos Roleski Ghost Pepper z Jolokią 115g
Kompozycja sosu Roleski Ghost Pepper jest słodka, owocowa - ale z nutą wytrawności, pachnie egzotycznie i tak też smakuje! W warstwie palenia Jolokia dochodzi do głosu po chwili, jak tylko umilknie symfonia smakowitych dodatków – moc rozwija się powoli, stopniowo ale bezustannie – i pali długo!
- Odbiór osobisty 0
- Pocztex PUNKT lub AUTOMAT 14.59
- InPost Paczkomaty 24/7 14.89
- Pocztex KURIER 14.99
- Pocztex PUNKT lub AUTOMAT (Pobranie) 15.99
- InPost KURIER 15.99
- Pocztex KURIER (Pobranie) 16.99
- InPost KURIER (Pobranie) 17.99
- InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 18.49
- Inpost Paczkomaty PACZKA W WEEKEND 20.99
Mały, ale wariat!
W tej pozornie niewinnej buteleczce zamknięta jest moc Nagiej Jolokii – wraz z tropikalnym twistem soczystego ananasa, pikantnego imbiru i orientalnego curry.
Kompozycja sosu Roleski Ghost Pepper jest słodka, owocowa - ale z nutą wytrawności, pachnie egzotycznie i tak też smakuje!
W warstwie palenia Jolokia dochodzi do głosu po chwili, jak tylko umilknie symfonia smakowitych dodatków – moc rozwija się powoli, stopniowo ale bezustannie – i pali długo!
Polecamy do sajgonek, wszelakich dań kuchni azjatyckiej (zwłaszcza z woka!), koniecznie spróbujcie go do smażonego kurczaka i grillowanych warzyw.
Słowo od producenta:
"Ghost Pepper – w slangu “naga jolka” – to do niedawna najostrzejsza papryczka na Ziemi. Maleństwo, przyznać trzeba, ale moc ma wielką! W połączeniu z egzotycznymi dodatkami (ananas, imbir, przyprawy curry) zaskakuje smakiem.
Chcesz poczuć jej działanie? Ostrość pojawia się z opóźnieniem. Polecany do wszelkich dań z ryżem i makaronem.
Spróbuj! Polubisz. Roleski."
Skład: woda, cukier, ananas, przecier jabłkowy, ocet winny, papryka czerwona, skrobia modyfikowana, marchew, sól, cebula, imbir, papryka ghost pepper (1,25% suszonej, co odpowiada 12,5% świeżej), mieszanka przypraw curry, przyprawy, koncentrat soku z cytryny
Masa netto: 115g
Wyprodukowano w Polsce!
-
Polecamy
-
Produkty podobne