Ostry sos Lubelskie Słoiki Pozytywny Ferment 100ml

Symbol : A-26

Pozytywny Ferment to pyszny, ale i wyraziście palący sos na bazie miksu superhotów (Trinidad Scorpiona, 7 Pota i ezgotycznego Aji Santa Cruz) i soczystych pomidorów - ale! To wszystko zostało poddane procesowi fermentacji, żeby wydobyć z nich głębię smaku i nadać im charakterystycznego, "słonego" aromatu. To sosik mający w sobie „bardzo dużo smaku”, posłuży świetnie jako ostra przyprawa do pizzy, makaronów, zapiekanek, burgerów i wszędzie tam gdzie użył(a)byś klasycznego keczupu, ale potrzebujesz od życia czegoś więcej :)

Dostupnost: Średnia dostępność

Cena : 42.65

Nejnižší cena za posledních 30 dní:
37.11
40.52 Cena s kódem: OSTRY_MIKOLAJ
Věrnostní program je k dispozici pouze pro přihlášení zákazníci.
opak
Zamów do 11:30!

Dostupnost a dodání

Doprava v rámci: 24 hodin
Dodací cena:
10.99
  • Orlen Paczka 10.99

O tomto produktu

Ostrość:
6/10

logo sklep Będzie Piekło

Lubelskie Słoiki to plantacja chili i przetwórnia zrodzona z miłości do ostrości.
Produkują kraftowe ostre sosy z papryk, które sami uprawiają - a uwierzcie, jest tego trochę!
(byliśmy, widzieliśmy na własne oczy!).
Lubelskie Słoiki stawiają na ogromną różnorodność odmian, a swoje produkty kierują w szczególności do miłośników ostrej kuchni. Ich przewagą są bardzo złożone, niezwykle wręcz dopracowane kompozycje, o jakich wcześniej Wam się nie śniło!
Ich sosy mają bardzo limitowany nakład i zmieniają się co roku! 

Pozytywny Ferment to pyszny, ale i wyraziście palący sos na bazie miksu superhotów i soczystych pomidorów - ale! To wszystko zostało poddane procesowi fermentacji, żeby wydobyć z nich głębię smaku i nadać im charakterystycznego, "słonego" aromatu.

Słowo od twórców, bo to oni najlepiej są w stanie oddać ducha tego sosu:

"To ostry, dość kwaśny, a jednocześnie odrobinę słodki sosik, stworzony na bazie fermentowanych papryczek chili i pomidorów. Już po pierwszej kropelce da się poczuć bardzo charakterystyczny, lekko owocowy, słonawy smak kiszonych chili a także nie wybijającą się słodycz i cierpkość pomidorów. Następnie przychodzi kolej na solidnie odczuwalną pikanterię, która utrzymując się dość długo na podniebieniu, w końcu zmieni oblicze w przyjemny ziołowy aromat.

To sosik mający w sobie „bardzo dużo smaku”, posłuży świetnie jako ostra przyprawa do pizzy, makaronów, zapiekanek, burgerów i wszędzie tam gdzie użył(a)byś klasycznego keczupu, ale potrzebujesz od życia czegoś więcej:) "

ostry sos lubelskie słoiki pozytywny ferment

 

Skład: ostre papryki chili (Trynidad Moruga Scorpion, 7Pot Brain Strain, Aji Santa Cruz), pomidory, ocet z jabłek BIO, pieczony czosnek, przyprawy, sól kłodawska, cukier.

Kraj pochodzenia: Polska!
Pojemność netto: 100ml

 

Parametry :
Ostrość:
6/10
V současné době není žádné komentáře nebo hodnocení tohoto produktu.
Položit otázku