• Makaron Chili Food Rigatoni z papryką Habanero JAJECZNY 250g

Symbol: C-66

Ten makaron zdecydowanie jest wyjątkowy. Dlaczego? To prawdopodobnie to jedyny na świecie makaron z ostrą papryką! Wyprodukowany z najwyżej jakości semoliny (z pszenicy durum) z dodatkiem suszonego, ogniście czerwonego Habanero i wysokiej jakości jajek! To świetne i nietypowe połączenie a jednocześnie idealny balans mocy i smaku. Must-try dla każdego fana ostrości i makaronu!

13.99
13.15 cena z kodem GRILLOVE24
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu max. 48 godzin (dni robocze)
Cena przesyłki 13.99
Odbiór osobisty 0
Pocztex PUNKT lub AUTOMAT 13.99
InPost Paczkomaty 24/7 14.89
Pocztex KURIER 14.99
Pocztex PUNKT lub AUTOMAT (Pobranie) 15.99
InPost KURIER 15.99
Pocztex KURIER (Pobranie) 16.99
InPost KURIER (Pobranie) 17.99
InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 18.49
Inpost Paczkomaty PACZKA W WEEKEND 20.99
Dostępność Mało

 

image

Ten makaron zdecydowanie jest wyjątkowy. Dlaczego?
To prawdopodobnie to jedyny na świecie makaron z ostrą papryką!
Wyprodukowany z najwyżej jakości semoliny (z pszenicy durum) z dodatkiem suszonego, ogniście czerwonego Habanero i wysokiej jakości jaj! To świetne i nietypowe połączenie a jednocześnie idealny balans mocy i smaku.

Jeśli kochasz makarony, kulinarne eksperymenty i ostrą kuchnię – musisz go spróbować!
Makaron Chili Food jest pikantny – ale na tyle, że nie zabije smaku potrawy i nada całości wyrazu - a Tobie rumieńców! Papryka Habanero nadaje mu również pięknego, lekko pomarańczowego odcienia – po ugotowaniu prezentuje się równie smakowicie! Dodaj ulubione dodatki i przygotuj, tak jak lubisz!

Zapiecz, podaj z sosem lub dodaj do sałatki – Piekło w gebie!

Wskazówka: Szybka zapiekanka z makaronu Rigatoni: ugotuj 250 g makaronu rigatoni - al dente. 
Ubij 4 jajka i wymieszaj z solą, czarnym pieprzem, zmiażdżonym ząbkiem czosnku, odrobiną (łyżką) oliwy z oliwek, papryką w proszku, drobno posiekaną czerwoną papryczką chili lub suszonymi płatkami chili i 200 g startego żółtego sera (dowolnego). 
Ugotowany makaron przełóż do naczynia żaroodpornego, a na wierzch wylej masę jajeczno-serową. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez ok. 25 minut, aż jajka zgęstnieją. Smacznego!


Skład: semolina z pszenicy durum, jaja całe (10%), papryka Habanero (2%)

Forma: Rigatoni
Masa: 250g
Kraj produkcji: Niemcy

image

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie