-
Produkty
- Sosy według ostrości
- Sosy według papryki
- Sosy według smaku
- Ostre papryki
- Ostre, bo POLSKIE!
- Sosy z Hot Ones
- Sosy BBQ i do mięsa
- Smaki MEKSYKU
- Musztardy & Majonezy
- Ostre słodkości
- Piekielne Ekstrakty
- ZESTAWY PRODUKTÓW
- NA PREZENT
- Ostre przekąski
- Nasiona papryk
- Ketchupy, salsy, pasty
- Produkty BIO/Organic
- GASTRO/opakowania XXL
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
- Skala Ostrości
- FAQ
-
Ciekawostki o ostrości
- Blog OSTROŻERCY - przepisy i ciekawostki o ostrości
- Dlaczego mój sos nie piecze, czyli czy skala Scoville'a kłamie?
- Dlaczego tak pali, kiedy jem coś ostrego? Słowo o kapsaicynie
- O sosach z papryką i ekstraktem. Jak zmierzyć SHU?
- Dlaczego ostre jedzenie jest dla Ciebie dobre?
- Jak przechowywać ostre sosy?
- Mity o ostrym jedzieniu
- Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA PÓŁNOCNA I ŚRODKOWA
- Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA POŁUDNIOWA I EUROPA
- Blog Ostrożercy
Producent - Hot-Chip
Liczba produktów: 3Firma HOT-CHIP to czeskie przedsiębiorstwo, które zostało założone w Ostrawie w 2019 roku.
Słowo od twórców:
"Weszliśmy na rynek z unikalnym produktem HOT-CHIP Challenge.
HOT-CHIP Challenge to chips tortilla z najostrzejszej papryki na świecie. Dzięki temu Challenge'owi firmie udało się pod koniec 2020 roku rozszerzyć działalność na rynki Słowacji, Niemiec, Austrii, Francji i Danii. Nasze działania skoncentrowane są nie tylko na tym wyzwaniu.
Jesteśmy prawdziwymi miłośnikami i wielbicielami chili, dlatego teraz skupiamy się na wprowadzaniu na rynek produktów z chili najwyższej jakości.
Wśród naszych produktów znajdują się między innymi przyprawy, papryczki, dżemy, syropy, sosy, chipsy o wysokiej zawartości białka i wiele innych. Wszystkie produkty spożywcze są zgodne z podstawową koncepcją projektu HOT-CHIP Challenge i są pakowane w wysokiej jakości ekologiczne opakowania. Uważnie monitorujemy jakość naszych produktów. Naszym celem nie jest masowa produkcja. Koncentrujemy się na robieniu małych serii, tak abyśmy sami mogli zachować jak najlepszą jakość. Z tego powodu niektóre z naszych produktów dostępne są tylko w sezonie, w którym dostępne są świeże składniki. Wierzymy, że przyszłość należy do produktów wytwarzanych w małych seriach, lokalnie i ekologicznie."