Makaron Chili Food wstążki z papryką Habanero 250g

Symbol: H-11

Oto bardzo nietypowy produkt: makaron jajeczny na ostro! Jeśli kochasz kulinarne eksperymenty, dobrą pastę i ostre jedzenie – to jest coś, czego musisz spróbować! Makaron Chili Food w formie wstążek to jajeczny makaron wysokiej jakości wyprodukowany z pszenicy durum, jaj, odrobiny morskiej soli i ostrej papryki Habanero!

Dostępność: Średnia dostępność
12.99
12.34 cena z kodem: HOTTERXMAS24
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.59
  • Odbiór osobisty 0
  • Pocztex PUNKT lub AUTOMAT 14.59
  • InPost Paczkomaty 24/7 14.89
  • Pocztex KURIER 14.99
  • Pocztex PUNKT lub AUTOMAT (Pobranie) 15.99
  • InPost KURIER 15.99
  • Pocztex KURIER (Pobranie) 16.99
  • InPost KURIER (Pobranie) 17.99
  • InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 18.49
  • Inpost Paczkomaty PACZKA W WEEKEND 20.99

 

image

Oto bardzo nietypowy produkt: makaron jajeczny na ostro!
Jeśli kochasz kulinarne eksperymenty, dobrą pastę i ostre jedzenie – to jest coś, czego musisz spróbować!

Makaron Chili Food w formie wstążek to jajeczny makaron wysokiej jakości wyprodukowany z pszenicy durum, jaj, odrobiny morskiej soli i ostrej papryki Habanero! Trzeba przyznać, że to świetne i nietypowe połączenie a jednocześnie idealny balans mocy i smaku. Makaron Chili Food jest pikantny – ale na tyle, że nie zabije smaku potrawy i nada całości wyrazu - a Tobie rumieńców!

Papryka Habanero nadaje mu również pięknego, lekko pomarańczowego odcienia – wygląda pięknie i smakowicie w rosole! Używaj i podawaj, tak jak lubisz najbardziej – do zup, sosów, zapiekanek, sałatek – wszędzie tam, gdzie chcesz dodać subtelnej mocy i smaku!


Składniki: 100% semoliny z pszenicy durum, całe jaja kurze (30%), jodowana sól morska, papryka Habanero (1%)

Forma: Wstążki
Masa: 250g
Kraj produkcji: Niemcy

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: