• Sos Pain is Good Buffalo Blue Cheese 382g

Symbol: A-09

Oto produkt, który zawiera w sobie wszystko to, czego potrzebujecie by wyczarować wprost perfekcyjne, aromatyczne i pikantne skrzydełka Buffalo w amerykańskim stylu! Pain is Good Buffalo Blue Cheese to połączenie klasycznego sosu Louisiana z sezonowanych papryczek Cayenne – mocno kwaskowatego i wyrazistego - z aromatycznym czosnkiem oraz przyprawami. Zgodnie z tradycyjną recepturą całość została wzbogacona obłędnie dobrymi kawałeczkami niebieskiego sera pleśniowego dla podbicia aromatu i ekstra serowego smaku! 100% naturalnego smaku, bez barwników, sztucznych aromatów czy syropu glukozowo-fruktozowego!

Ostrość 1,5/5
35.99
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu max. 48 godzin (dni robocze)
Cena przesyłki 13.99
Odbiór osobisty 0
Kurier Pocztex48 13.99
InPost Paczkomaty 24/7 15.99
Kurier Pocztex48 (Pobranie) 16.99
Kurier DPD 16.99
InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 17.99
Kurier DPD (Pobranie) 19.99
Dostępność Mało

image

 Jesteście fanami chrupiących skrzydełek Buffalo? W takim razie sos Pain is Good Buffalo Blue Cheese to coś, co pokochacie! Oto produkt, który zawiera w sobie wszystko to, czego potrzebujecie by wyczarować wprost perfekcyjne, aromatyczne i pikantne skrzydełka Buffalo w amerykańskim stylu!

Pain is Good Buffalo Blue Cheese to połączenie klasycznego sosu Louisiana z sezonowanych papryczek Cayenne – mocno kwaskowatego i wyrazistego - z aromatycznym czosnkiem oraz przyprawami.
Zgodnie z tradycyjną recepturą całość została wzbogacona obłędnie dobrymi kawałeczkami niebieskiego sera pleśniowego dla podbicia aromatu i ekstra serowego smaku!
Po prostu hojnie polej skrzydełka po upieczeniu/usmażeniu, kiedy będą jeszcze gorące, dokładnie wymieszaj – i gotowe!

Dzięki zastosowanej technologii MicroBatch sos Pain is Good Buffalo Blue Cheese zachowuje naturalny smak papryki i jej moc – technologa ta polega ona na przygotowywaniu małych partii produktu i pasteryzowania jej w specjalnych warunkach.
100% naturalnego smaku, bez barwników, sztucznych aromatów czy syropu glukozowo-fruktozowego!


Sos jest lekko pikantny – będzie dobry dla Ostrożerców na dowolnym poziomie zaawansowania i dla tych, którzy wprost KOCHAJĄ ser z niebieską pleśnią.
To produkt, który ma przede wszystkim świetnie smakować!

Kiedy już nasycicie się wspaniałym smakiem skrzydełek Buffalo przygotowanych z tym sosem - zdradzimy wam, że jest on również idealny do innych pyszności: jako marynata do mięsa (soczyste piersi z kurczaka są z nim nieziemskie!), dip do warzyw, koreczków lub mięsa, jako sos do grillowanych przysmaków lub zapiekanek.
Używaj tak jak lubisz i rozkoszuj się jego złożonym smakiem!


Składniki: Sos z czerwonych papryczek (Sezonowane czerwone papryczki Cayenne, sól, czosnek), woda, brązowy cukier, ocet jabłkowy, olej rzepakowy, oliwa Extra Virgin, gorczyca, skrobia kukurydziana, przyprawy, czosnek granulowany, naturalny aromat niebieskiego sera pleśniowego (olej sojowy, naturalny aromat), kawałki niebieskiego sera pleśniowego (mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, enzymy).
ZAWIERA MLEKO

Pojemność: 383g
Kraj pochodzenia: USA

Poziom ostrości w skali Scoville'a: brak danych

Poziom ostrości w skali Ostrożerców:
image

  • Bardzo specyficzny sos,ostrosc praktycznie tu nie istnieje,dosc dobrze wyczuwalny ser plesniowy,smak? Kwas polaczony z plesnia :D samego nie da sie zjesc ale dodajac go do piersi z kurczaka otrzymujemy specificzne ale za to dobre polaczenie
    Mateusz W. (2020-10-19)
    Ostrość
    Zapach
    Smak
  • Mocne rozczarowanie, ostrość znikoma, zapach ok. lekko mleczny. Smakowo tak sobie, w smaku dużo kwaśności. Drugi raz nie zakupię! Słabo!
    Przemysław B. (2020-03-14)
    Ostrość
    Zapach
    Smak
  • Po otwarciu i powąchaniu sosu byłem zachwycony, lecz po pierwszej łyżeczce aż mi się odechciało. Bardzo specyficzny smak, pikantność w miarę. Nie próbowałem z kurczakiem, do którego niby ten sos jest stworzony ale na całej reszcie wypada blado ...
    Artur (2020-01-29)
    Ostrość
    Zapach
    Smak
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie