Sos Elijah's Xtreme Regret RESERVE MIX SUPERHOTS 148ml

Symbol: A-24

Sos Regret Reserve od Elijah's Xtreme to prawdopodobnie jedno z najbardziej płomiennych wyzwań dla Twoich kubków smakowych! Wersja Reserve to najostrzejszy sos w historii tej rodzinnej firmy, stworzony z myślą o prawdziwych entuzjastach palenia tego i owego (i to nawet więcej, niż dwa razy!). Ten przyjemniaczek zawiera w swojej sugestywnej butelce aż 70% superostrych papryk chili z Piekła rodem! Na piekielnie ostrą przygodę zabiorą Cię: nieustępliwa Carolina Reaper, oszałamiająco ostry Trinidad Moruga Scorpion i czerwone, tropikalne Habanero! Czacha dymi, łzy lecą, a niektórzy co mniej doświadczeni mogą tego żałować :)

Dostępność: Duża dostępność
66.99
60.29 cena z kodem: BLACKWEEK24
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: max. 48 godzin (dni robocze)
Cena przesyłki:
14.59
  • Odbiór osobisty 0
  • Pocztex PUNKT lub AUTOMAT 14.59
  • InPost Paczkomaty 24/7 14.89
  • Pocztex KURIER 14.99
  • Pocztex PUNKT lub AUTOMAT (Pobranie) 15.99
  • InPost KURIER 15.99
  • Pocztex KURIER (Pobranie) 16.99
  • InPost KURIER (Pobranie) 17.99
  • InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 18.49
  • Inpost Paczkomaty PACZKA W WEEKEND 20.99
Więcej o produkcie
Ostrość:
4,5/5

Elijah's Xtreme powstało z miłości ojca i syna do ostrych papryczek oraz pasji do tworzenia najlepszych ostrych sosów!
W 2003 roku, Elijah (lat wtedy 6) zapytał swojego ojca stojąc w przydomowym ogrodzie, co trzeba zrobić, aby zostać najmłodszą osobą, która zje najostrzejszą papryczkę świata.
Na to jego ojciec Bret dał mu żółtą paprykę Hungarian Wax i powiedział „Zacznij od tego”.
Oczywiście jej pierwszy kęs sprawił, że Elijah z płaczem pobiegł po wodę...i tak oto zaczęła się jego miłość do ostrych papryczek i ostrych sosów...

Z czasem ta wspólna pasja zaowocowała idealnym przepisem na równowagę ostrości i smaku – ich wspólną serią ostrych sosów pod marką Elijah's Xtreme (Ponieważ Elijah chciał być „ekstremalny” porywając się na zjedzenie najostrzejszej papryczki świata – co udało mu się w wieku lat 16 ;)).

Wyjątkową cechą tych produktów jest to, że są świetnie skomponowane – od fanów dla fanów!
Może właśnie dlatego udało im się do tej pory zdobyć 55 nagród w różnych kategoriach ;)
No i nawet te najbardziej hardkorowe pozycje mają wspaniały smak – bez dodatku ekstraktu!

Sos Regret Reserve od Elijah's Xtreme to prawdopodobnie jedno z najbardziej płomiennych wyzwań dla Twoich kubków smakowych! Wersja Reserve to najostrzejszy sos w historii tej rodzinnej firmy, stworzony z myślą o prawdziwych entuzjastach palenia tego i owego (i to nawet więcej, niż dwa razy!).
Ten przyjemniaczek zawiera w swojej sugestywnej butelce aż 70% superostrych papryk chili z Piekła rodem!
Na piekielnie ostrą przygodę zabiorą Cię: nieustępliwa Carolina Reaper, oszałamiająco ostry Trinidad Moruga Scorpion i czerwone, tropikalne Habanero!
Czacha dymi, łzy lecą, a niektórzy co mniej doświadczeni mogą tego żałować :)

Oprócz swojej mocy, Regret Reserve to produkt pełen smaku – te trzy odmiany tworzą wyjątkową kompozycję, która przypadnie do gustu fanom mocno paprykowych ostrych sosów.
Prosty, naturalny skład i ostrość w każdej kropli – co może być lepszego do kanapki, burgerów, do steka czy frytek?
Ten sos będzie również idealny do zaostrzenia innych, mniej ostrych sosów, dipów i sals.
Sos Eliah's Xtreme Regret Reserve to podróż przez krainę smaku i palenia – bez dodatku ekstraktu!

Ostrzegamy, stosuj z umiarem – sprawdź najpierw jak zareagujesz na niewielką ilość, bo możesz żałować! :)

Skład: papryczki Carolina Reaper, Trinidad Scorpion i Habanero, woda, sól, cukier, ocet trzcinowy, czosnek, pasta pomidorowa, ocet z cydru, cebula, limonka, marakuja, kwas cytrynowy i octowy (regulatory kwasowości), kwas askorbinowy (wit. c), guma ksantanowa (naturalny zagęstnik)

Pojemność: 148ml
Wyprodukowano w USA

Ostrość w skali Scoville'a: brak danych

Ostrość w skali Ostrożerców: 4,5/5

Parametry:
Ostrość:
4,5/5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: