Sos Da Bomb The Final Answer 59ml
Da Bomb! Final Answer - jak sama nazwa wskazuje - ma być ostateczną odpowiedzią na wieczną pogoń wszystkich producentów w celu wyprodukowania najostrzejszego sosu z możliwych - ta urocza buteleczka przypominająca bombę dysponuje mocą 1,5 mln SHU... Tylko dla największych fanów ostrości! OSTROŚĆ: 1 500 000 SHU
UWAGA! EKSTREMALNY SOS! UŻYWAĆ OSTROŻNIE!
Da Bomb! Final Answer to nic innego jak 1 500 000 SHU w bardzo ładnej buteleczce - testowane laboratoryjnie!
To najostrzejszy sos z linii Da Bomb! - i uwierzcie, nie jest to produkt dla przeciętnego zjadacza ostrości! Doświadczeni Ostrożercy również powinni mieć się na baczności - ten sos nie bierze zakładników.
Da Bomb! Final Answer jak sama nazwa wskazuje ma być ostateczną odpowiedzią na wieczną pogoń wszystkich producentów w celu wyprodukowania najostrzejszego sosu z możliwych - sami sprawdźcie, czy się udało!
Mimo, że Da Bomb! Final Answer zawiera aromatyczny nektar z moreli, czerwone Habanero, musztardę i wszelakie smakowe dodatki - to jednak nie polecamy spożywania tego sosu bez rozcieńczenia.
To przede wszystkim rzecz, która NIEZIEMSKO pali - głównie dzięki ekstraktowi z papryki.
Zimny papier toaletowy się przyda, jeśli wiecie o czym mówimy.
Da Bomb! Final Answer wyposażony został w dozownik dla precyzji w dawkowaniu - świetnie sprawdzi się jako dodatek do zup, gulaszy, marynat czy sals - dla podbicia ich do ekstremalnego poziomu ostrości!
Nie pozostawimy Wam złudzeń - to istna BOMBA zamknięta w niepozornej buteleczce. Dozujcie po kropelce... Choć i czasem to zbyt wiele!
UWAGA! EKSTREMALNY SOS!
CHRONIĆ PRZED DZIEĆMI!
Wraz z dokonaniem zakupu Kupujący oświadcza, że jest świadom ekstremalnej natury produktu i bierze na siebie odpowiedzialność związaną z nieprawidłowym użyciem produktu.
Składniki: papryka Habanero, ekstrakt z papryki, nektar z moreli, aromat musztardowy, czosnek, ziele angielskie i przyprawy
Pojemność: 59 ml
Kraj pochodzenia: USA
Poziom ostrości w skali Scoville'a: 1 500 000 SHU
Poziom ostrości w skali Ostrożerców: