Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--
Podsumowanie zamówienia
Suma 0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Nie bój się ostrości!
 - Ostre sosy
 - Papryki
 - Inne
 - Nasze Bestsellery
 - Nowości
 - Promocje
 - O nas
 - Skala Ostrości
 - 
                        
                            Wiedza
                            
                        
                        
- Blog OSTROŻERCY - przepisy i ciekawostki o ostrości
 - Dlaczego mój sos nie piecze, czyli czy skala Scoville'a kłamie?
 - Dlaczego tak pali, kiedy jem coś ostrego? Słowo o kapsaicynie
 - O sosach z papryką i ekstraktem. Jak zmierzyć SHU?
 - Dlaczego ostre jedzenie jest dla Ciebie dobre?
 - Jak przechowywać ostre sosy?
 - Mity o ostrym jedzieniu
 - Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA PÓŁNOCNA I ŚRODKOWA
 - Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA POŁUDNIOWA I EUROPA
 
 
Producent - CHIMAC
Liczba produktów: 3"Smażony kurczak i piwo. Duet idealny, prawda? Koreańczycy tak bardzo kochają to połączenie, że poświęcili mu całe słowo. Chimac pochodzi od słowa „chi”, skrótu od „chikin” oraz słowa „mac” od „maekju” – koreańskiego słowa oznaczającego piwo.
Zainspirowana tą obsesją na punkcie smażonego kurczaka, restauracja Chimac została otwarta w 2019 roku, z dumą wprowadzając smak Seulu do serca Dublina. Nasze smaczne, inspirowane Koreą sosy zaczęliśmy butelkować w 2022 roku, dostarczając naszym klientom pyszne, wyraziste sosy do grillowania, marynowania, smażenia i - po prostu polewania nimi jedzenia! Te nagradzane sosy opracowane przez szefów kuchni w Dublinie idealnie nadają się do marynowania mięs, grillowania lub po prostu jako sos stołowy lub dodatek do każdego jedzenia."