Miód Chili Food z papryką Habanero 220g

Symbol: C-06

Ten słodki przysmak od Chili Food został wyprodukowany przez cały ul naprawdę piekielnie ostrych pszczółek... Oczywiście żartujemy - ale miejcie się na baczności, ten miód potrafi nieźle użądlić! Odpowiedzialna za jego ostry i wyjątkowy smak jest papryka Habanero, która połączona ze słodyczą naturalnego miodu sprawia, że jest to łakoć, któremu trudno się oprzeć. Unikat na rynku!

Dostępność: Mało
25.99
24.69 cena z kodem: HOTTERXMAS24
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.59
  • Odbiór osobisty 0
  • Pocztex PUNKT lub AUTOMAT 14.59
  • InPost Paczkomaty 24/7 14.89
  • Pocztex KURIER 14.99
  • Pocztex PUNKT lub AUTOMAT (Pobranie) 15.99
  • InPost KURIER 15.99
  • Pocztex KURIER (Pobranie) 16.99
  • InPost KURIER (Pobranie) 17.99
  • InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 18.49
  • Inpost Paczkomaty PACZKA W WEEKEND 20.99

Będzie Piekło ostre sosy z chili habanero naga jolokia

Ten słodki przysmak od Chili Food został wyprodukowany przez cały ul naprawdę piekielnie ostrych pszczółek...

Oczywiście żartujemy - ale miejcie się na baczności, ten miód potrafi nieźle użądlić!
Odpowiedzialna za jego ostry i wyjątkowy smak jest papryka Habanero, która połączona ze słodyczą naturalnego miodu sprawia, że jest to łakoć, któremu trudno się oprzeć.
Miód Chili Food z Habanero jest bardzo kremowy, gęsty, o kwiatowym aromacie i pełen drobinek suszonego Habanero, które wywołają rumieńce na Twoich policzkach!

Jeśli kochasz miód i ostre jedzenie - to słodycz dla Ciebie. Spróbuj go na świeżym pieczywie, jako składnik marynaty do mięsa, dressingu do sałatek, dodatek do ciast, lodów i deserów. Będzie boski!
To prawdziwy unikat na rynku. 


UWAGA! Miód jest wyraziście pikantny. Nie podawać dzieciom!

Składniki: miód pszczeli, papryka Habanero

Pojemność: 220g
Kraj pochodzenia: Niemcy

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: