• Sos Born to Hula Ghost of Ancho 148ml

Symbol: F-07

Ghost of Ancho to kolejna świetnie skonstruowana pozycja od utytułowanej marki Born to Hula. To smakowite i intensywnie palące połączenie czerwonego i pomarańczowego Habanero, nietypowej papryki Ancho oraz wędzonej Nagiej Jolokii. W Born to Hula Ghost of Ancho wita Cię intensywny zapach tej właśnie superostrej i nieustępliwej papryki. Kryje on jednak bogate, wędzono-słodkawe wnętrze: dzięki dodatkowi papryki Red Bell i odpowiednio dobranym przyprawom sos Born To Hula słusznie został doceniony przez fanów ostrości i krytyków na całym świecie!

Ostrość 2,5/5
36.99
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu max. 48 godzin (dni robocze)
Cena przesyłki 11.5
Odbiór osobisty 0
Kurier Pocztex48 11.5
Paczkomaty InPost 12.5
Kurier Pocztex48 (Pobranie) 13.5
Paczkomaty InPost (Pobranie) 14.5
Kurier DPD 14.5
Kurier DPD (Pobranie) 18
Dostępność Duża dostępność

 

image

Ghost of Ancho to kolejna świetnie skonstruowana pozycja od utytułowanej marki Born to Hula. To smakowite i intensywnie palące połączenie czerwonego i pomarańczowego Habanero, nietypowej papryki Ancho oraz wędzonej Nagiej Jolokii.

Born to Hula Ghost of Ancho wita Cię intensywny zapach tej właśnie superostrej i nieustępliwej papryki. Kryje on jednak bogate, wędzono-słodkawe wnętrze z lekko kwaskowatą nutą: dzięki dodatkowi papryki Red Bell i odpowiednio dobranym przyprawom sos Born To Hula słusznie został doceniony przez fanów ostrości i krytyków na całym świecie.

Idealny do dań kuchni tex-mex, niesamowity na jajkach, burgerach i pizzy.
Tak naprawdę to jest mocno uniwersalny ostry sos – podkreśli smak każdego jedzenia!

Polecamy średniozaawansowanym i początkującym Ostrożercom – to sos z dość solidną dozą palenia które rozwija się powoli i trwa długo, ale zdecydowanie nie jest to wypalacz jelit - idealny dla tych, którzy chcieliby powoli przekraczać granicę w kierunku mocniejszych wrażeń.

Nagrody:
2011 2nd Place Pepper Blend
"The Hot Pepper Awards"
2012 2nd Place Superhots / Unique
"The Hot Pepper Awards"
2014 1st Place Bhut Jolokia "Chile Pepper Awards"
2014 1st Place Pepper Blend Golden Chile Winner "Fiery Food Challenge"
2014 Best Hot Sauce Zestfest
"Fiery Food Challenge"
2014 Best Overall Zestfest
"Fiery Food Challenge"
2014 2nd Place Pepper Blend
"Screaming Mi Mi Awards"

Składniki: ocet destylowany, papryka Red Bell, przecier z papryki Habanero Red (papryka, sól), papryka Ancho (papryka, woda, sól), przecier z papryki Habanero Orange (papryka, sól), czosnek, wędzona papryka Naga Jolokia, czosnek w proszku, sok z limonki, guma ksantanowa, kmin rzymski

Pojemność: 148 ml
Kraj pochodzenia: USA


Ostrość w skali Scoville'a: brak badań
Ostrość w skali Ostrożerców:

image

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie