• Pasta Bibigo Gochujang do kimchi i dań azjatyckich 500g

Symbol: E-11A

Papryka Bibigo Gochujang to nieodzowny składnik kimchi i wszelakich dań kuchni azjatyckiej - ale nie tylko. To gęsta, ciemna pasta z papryki chili, ryżu, fermentowanej pszenicy lub soi, przypraw i soli o bardzo charakterystycznym, słodko-słonym aromacie i wyraziście pikantnym smaku. Wystarczy dodać 1-2 łyżeczki podczas gotowania żeby uzyskać wyjątkowy i niepowtarzalny smak i nadać egzotyczną, azjatycką nutę każdemu daniu!

27.66
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu max. 48 godzin (dni robocze)
Cena przesyłki 13.99
Odbiór osobisty 0
Kurier Pocztex48 13.99
InPost Paczkomaty 24/7 15.99
Kurier Pocztex48 (Pobranie) 16.99
Kurier DPD 16.99
InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 17.99
Kurier DPD (Pobranie) 19.99
Dostępność Mało

image

Papryka Bibigo Gochujang to nieodzowny składnik kimchi – czyli kiszonych warzyw w koreańskim stylu (najczęściej jest to kapusta, ale również marchew, rzepa lub ogórek) - ale nie tylko!
To gęsta, ciemna pasta z papryki chili, ryżu, fermentowanej pszenicy lub soi, przypraw i soli o bardzo charakterystycznym, słodko-słonym aromacie i wyraziście pikantnym smaku.

Pasta Gochujang nadaje się do przyprawiania innych dań kuchni azjatyckich – do ramenu, sajgonek, Pad Thai, ale również jako składnik marynat do mięsa, warzyw czy tofu. Jej ostrość jest wyrazista i paląca z powodu silnego skoncentrowania, ale nie powinna żadnemu Ostrożercy zrobić krzywdy – podkręci za to moc każdego dania i nada mu egzotycznej, azjatyckiej nuty.
Wystarczy dodać 1-2 łyżeczki podczas gotowania żeby uzyskać wyjątkowy i niepowtarzalny smak!


Skład: fermentowana pszenica, syrop kukurydziany, czerwona pasta chili (chili w proszku, sól, cebula, czosnek), chili w proszku, spirytus zbożowy, sól, ryż, woda

Pojemność: 500g
Kraj pochodzenia: Korea

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie