-
Ostry sos Immersion z piwem Smoked Imperial Porter i wędzonym Habanero 100ml




Sos Immersion od Dzikiego Billa to absolutny sztos na rynku sosów BBQ! To niezwykle udana kooperacja między Dzikim Billem, docenianym międzynarodowo browarem Pinta Barrel Brewing oraz niesamowitymi Polish BBQ Mafia. W środku to się dopiero dzieje! Znajdziecie tu samej wysokiej klasy składniki: wędzone, baaardzo intensywne Habanero (to właśnie za sprawą Polish BBQ Mafia!), głębokiego w smaku imperialnego wędzonego portera Immersion ze śliwkami, cynamonem i wanilią (Tak! To właśnie od niego powstała nazwa sosu), włoski ocet balsamiczny, nieco wyrazistego czosnku, aromatyczny sos Worcestershire, kapkę egzotycznego sosu tamari, trochę musztardy i soku pomarańczowego.
Wysyłka w ciągu | max. 48 godzin (dni robocze) |
Cena przesyłki | 13.99 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Ha! Wszystkim fanom grillowania właśnie powinno zrobić się ciepło...
Sos Immersion od Dzikiego Billa to absolutny sztos na rynku sosów BBQ!
To niezwykle udana kooperacja między Dzikim Billem, docenianym międzynarodowo browarem Pinta Barrel Brewing oraz niesamowitymi Polish BBQ Mafia.
W środku to się dopiero dzieje! Znajdziecie tu samej wysokiej klasy składniki: wędzone, baaardzo intensywne Habanero (to właśnie za sprawą Polish BBQ Mafia!), głębokiego w smaku imperialnego wędzonego portera Immersion ze śliwkami, cynamonem i wanilią (Tak! To właśnie od niego powstała nazwa sosu), włoski ocet balsamiczny, nieco wyrazistego czosnku, aromatyczny sos Worcestershire, kapkę egzotycznego sosu tamari, trochę musztardy i soku pomarańczowego.
Słodkawy, dymny i ostry – Immersion jest taki, jaki powinien być idealny sos BBQ. Mmmm, cieknie wam ślinka? Nic dziwnego!
Immersion zrobi dobrze wszystkiemu, co wrzucisz na grilla - ale nie tylko!
Polecamy dopieszczać nim swoje ulubione jedzenie, wcinać na kanapce z pastrami, jajkami, dodawać do angielskiego śniadania, kiełbasy czy gulaszu. Eksperymentujcie! Poziom palenia jest umiarkowany, wyważony, idealnie komponuje się z całością. Co możemy powiedzieć – wszyscy zaangażowani w tworzenie tego sosu znają się na swojej robocie :)
Skład: pulpa pomidorowa (pomidory, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), piwo Pinta Barrel Brewing Immersion (zawiera słód jęczmienny i płatki owsiane), ocet balsamiczny (ocet winny, zagęszczony moszcz winogronowy, barwnik E150d), sok pomarańczowy, cukier, wędzone Habanero, cebula, sos Worcestershire (ocet słodowy (jęczmień), ocet, melasa, cukier, sardela (ryba), ekstrakt z tamaryndu, szalotka, czosnek, przyprawy, aromaty), musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól), czosnek, sos tamari (woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy), czosnek granulowany, sól
Pojemność netto: 100ml
Kraj pochodzenia: Polska!
-
doskonały! można go nazwać Iskrą 2, ale wędzony posmak jest tu innego rodzaju. niezwykłe połączenie składników, sos tak dobry że można go jeść samegofrancpe (2023-03-24)OstrośćZapachSmak
- Producenci