• Ostry sos Immersion z piwem Smoked Imperial Porter i wędzonym Habanero 100ml

Symbol: A-13

Sos Immersion od Dzikiego Billa to absolutny sztos na rynku sosów BBQ! To niezwykle udana kooperacja między Dzikim Billem, docenianym międzynarodowo browarem Pinta Barrel Brewing oraz niesamowitymi Polish BBQ Mafia. W środku to się dopiero dzieje! Znajdziecie tu samej wysokiej klasy składniki: wędzone, baaardzo intensywne Habanero (to właśnie za sprawą Polish BBQ Mafia!), głębokiego w smaku imperialnego wędzonego portera Immersion ze śliwkami, cynamonem i wanilią (Tak! To właśnie od niego powstała nazwa sosu), włoski ocet balsamiczny, nieco wyrazistego czosnku, aromatyczny sos Worcestershire, kapkę egzotycznego sosu tamari, trochę musztardy i soku pomarańczowego.

45.99
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu max. 48 godzin (dni robocze)
Cena przesyłki 13.99
Odbiór osobisty 0
Pocztex PUNKT lub AUTOMAT 13.99
InPost Paczkomaty 24/7 14.89
Pocztex KURIER 14.99
Pocztex PUNKT lub AUTOMAT (Pobranie) 15.99
Pocztex KURIER (Pobranie) 16.99
Kurier DPD 17.99
InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 18.49
Kurier DPD (Pobranie) 21
Dostępność Duża dostępność

 

image

Ha! Wszystkim fanom grillowania właśnie powinno zrobić się ciepło...
Sos Immersion od Dzikiego Billa to absolutny sztos na rynku sosów BBQ!

To niezwykle udana kooperacja między Dzikim Billem, docenianym międzynarodowo browarem Pinta Barrel Brewing oraz niesamowitymi Polish BBQ Mafia.

W środku to się dopiero dzieje! Znajdziecie tu samej wysokiej klasy składniki: wędzone, baaardzo intensywne Habanero (to właśnie za sprawą Polish BBQ Mafia!), głębokiego w smaku imperialnego wędzonego portera Immersion ze śliwkami, cynamonem i wanilią (Tak! To właśnie od niego powstała nazwa sosu), włoski ocet balsamiczny, nieco wyrazistego czosnku, aromatyczny sos Worcestershire, kapkę egzotycznego sosu tamari, trochę musztardy i soku pomarańczowego.

Słodkawy, dymny i ostry – Immersion jest taki, jaki powinien być idealny sos BBQ. Mmmm, cieknie wam ślinka? Nic dziwnego!

Immersion zrobi dobrze wszystkiemu, co wrzucisz na grilla - ale nie tylko!
Polecamy dopieszczać nim swoje ulubione jedzenie, wcinać na kanapce z pastrami, jajkami, dodawać do angielskiego śniadania, kiełbasy czy gulaszu. Eksperymentujcie! Poziom palenia jest umiarkowany, wyważony, idealnie komponuje się z całością. Co możemy powiedzieć – wszyscy zaangażowani w tworzenie tego sosu znają się na swojej robocie :)


Skład: pulpa pomidorowa (pomidory, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), piwo Pinta Barrel Brewing Immersion (zawiera słód jęczmienny i płatki owsiane), ocet balsamiczny (ocet winny, zagęszczony moszcz winogronowy, barwnik E150d), sok pomarańczowy, cukier, wędzone Habanero, cebula, sos Worcestershire (ocet słodowy (jęczmień), ocet, melasa, cukier, sardela (ryba), ekstrakt z tamaryndu, szalotka, czosnek, przyprawy, aromaty), musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól), czosnek, sos tamari (woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy), czosnek granulowany, sól

 

Pojemność netto: 100ml
Kraj pochodzenia: Polska!

  • doskonały! można go nazwać Iskrą 2, ale wędzony posmak jest tu innego rodzaju. niezwykłe połączenie składników, sos tak dobry że można go jeść samego
    francpe (2023-03-24)
    Ostrość
    Zapach
    Smak
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie